Conserveren

Natlakken, poedercoaten en verzinken

Bij Heilig Fabrication weten we als geen ander dat het verduurzamen door conserveren een belangrijk criterium is bij het produceren van metalen producten. Door de gefabriceerde halffabricaten, componenten en complete producten vanuit metaaltechniek te voorzien van bescherming wordt de levensduur verhoogd.

Het maken van de juiste keuze in een conserveringssysteem bepaalt of de benodigde bescherming en levensduur wordt behaald. Maar ook de correcte afwerking van de metalen werkstukken die geconserveerd dienen te worden is essentieel.

Heilig Fabrication bezit de kennis om tijdens productie de juiste afwerkingsgraad te hanteren om een duurzame corrosiebescherming te kunnen voorzien.

COMPLETE SERVICE IN OPPERVLAKTE BEHANDELINGEN

Als onderdeel van onze complete service leveren wij producten inclusief een oppervlaktebehandeling. Hierbij zijn systemen in stralen, natlakken, poedercoaten en thermisch verzinken beschikbaar. Indien naast onze reguliere kwaliteitscontrole een specifieke kwaliteitsrapportage vereist is, zijn er diverse mogelijkheden aanwezig.

Ervaar de optimale combinatie van fabricage en afwerking van uw producten, en neem contact met ons op.

Voor direct contact:

Sales team
E:info@heiligfabrication.com
T: +31 (0) 72 571 66 88

Of vul ons contactformulier in:

CONTACT AANVRAAG
Informatie aanvragen?

Stap 1 van 2

 • Project informatie

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: dxf, pdf, dwg, , Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Snijtekening uploaden in dxf format (deze tekening heeft geen hardlijnen, stippellijnen, onderbroken lijnen, dubbele lijnen).
   - Witte lijnen zijn snijlijnen.
   - Gele lijnen zijn grafeerlijnen.
   - Rode lijnen is informatie die alleen gelezen wordt, denk aan aantallen, dikte van het materiaal en het soort materiaal.
  • In de snijtekening informatie aangeven, zie bovenstaande regel rode lijnen en voor een voorbeeld zie hier.
  • Voor het zetten van plaatwerk hebben wij een PDF-file, een DWG-file of een STEP-file nodig waarop de hoek van de zetting staat aangeven.
   Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, step, Max. bestandsgrootte: 64 MB.