Draaiende FreesmachineLasersnijdenmetaalbedrijf Noord-Hollandlasservice metaalbedrijf

Conserveren

Natlakken, poedercoaten en verzinken

Bij Heilig Fabrication weten we als geen ander dat het verduurzamen door conserveren een belangrijk criteria is bij het produceren van metalen producten. Door de gefabriceerde halffabricaten, componenten en complete producten vanuit metaaltechniek te voorzien van bescherming wordt de levensduur verhoogd.

Het maken van de juiste keuze in een conserveringssysteem bepaald of de benodigde bescherming en levensduur wordt behaald. Maar ook de correcte afwerking van de metalen werkstukken die geconserveerd dienen te worden is essentieel.

Heilig Fabrication bezit de kennis om tijdens productie de juiste afwerkingsgraad te hanteren om een duurzame corrosiebescherming te kunnen voorzien.

COMPLETE SERVICE IN OPPERVLAKTE BEHANDELINGEN

Als onderdeel van onze complete service leveren wij producten inclusief een oppervlaktebehandeling. Hierbij zijn systemen in stralen, natlakken, poedercoaten en thermisch verzinken beschikbaar. Indien naast onze regulieren kwaliteitscontrole een specifieke kwaliteitsrapportage vereist is hebben zijn er diverse mogelijkheden aanwezig.

Ervaar de optimale combinatie van fabricage en afwerking van uw producten, en neem contact met ons op.

Voor direct contact:

Sales team
E:info@heiligfabrication.com
T: +31 (0) 72 571 66 88

Of vul ons contactformulier in:

CONTACT AANVRAAG
Informatie aanvragen?
  • Wanneer u contact opneemt met ons door dit contactformulier in te vullen, worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring