Over ons

Metaalbedrijf regio Noord-Holland: flexibele diensten tegen lage prijzen

Heilig Fabrication levert constructies en plaatwerken en is gevestigd in de regio Noord-Holland. We zijn onderdeel van Heilig Group. Een internationale organisatie die technische oplossingen ontwikkelt voor industriële processen. Denk aan machines, installaties en apparaten voor verwerkingsprocessen waar grondstoffen ingaan en waardevollere producten uitkomen. Als zelfstandige organisatie in metaalbewerking leveren we maatwerk producten en halffabricaten van diverse legeringen staal.

Waar een kleine Heilig organisatie groot in kan zijn

We zijn een kleiner onderdeel van een grote internationaal opererende groep. U kunt als klant profiteren van het beste uit beide werelden. Door het werken aan een diversiteit van types, soorten en afmetingen van installaties en machines, beschikken we over veel kennis en ervaring. Daarnaast kunnen we materialen tegen gunstige prijzen inkopen. Daarentegen, door onze zelfstandigheid binnen de groep, zijn we in staat om snel te schakelen voor onze klanten. We kunnen hierdoor op korte termijn leveren en gemakkelijk opschalen wanneer we aan grote projecten werken. Tot slot kunnen we uw project managen. We ontzorgen u vanaf de ontvangst van uw digitale tekeningen tot het transport naar uw klant.

Neem vrijblijvend contact op

Op onze website vindt u een beschrijving van onze diensten. Wilt u weten wat Heilig Fabrication voor u kan betekenen? We nodigen u uit contact met ons op te nemen voor een nadere kennismaking.

OVER HEILIG GROUP

De Heilig organisatie is opgericht in 1978 door Nicolaas Maria Heilig. Ons bedrijf begon destijds als eenmanszaak met één lasmachine en groeide in de loop der jaren uit tot een grote internationale bedrijvengroep in machines en installaties voor de bulk handling en recycling branche. Uitgaande van onze missie om onze klanten een uitgebreid dienstenpakket te bieden met betrekking tot engineering, ontwikkeling, fabricage en installatie, is de Heilig organisatie uitgebreid tot een bedrijvengroep. De individuele bedrijven uit de groep bieden een compleet pakket aan oplossingen op het gebied van recycling, afvalmanagement, bulk handling, houtverwerking, warmtewisselaars (heat exchangers), industriële mengers en elektrotechnische installaties. De Heilig Group organisaties, verdeeld over diverse Europese landen, vormen een sterk en toonaangevend conglomeraat dat klanten levert over de hele wereld.

Onze andere bedrijven


ONZE BEDRIJVENGROEP