Maatwerk specialist in metaalbewerking

Heilig Fabrication is maatwerk specialist in metaalbewerking en levert constructies en plaatwerken. We zijn als subdivisie van NM Heilig, onderdeel van Heilig Group. Een internationale organisatie die technische oplossingen ontwikkelt voor industriële processen. Denk aan machines, installaties en apparaten voor verwerkingsprocessen waar grondstoffen ingaan en waardevollere producten uitkomen.

Als zelfstandige organisatie in metaalbewerking leveren we maatwerk producten en halffabricaten van diverse legeringen staal.

Niet alleen maatwerk specialist

We zijn een kleiner onderdeel van een grote internationaal opererende groep. U kunt als klant profiteren van het beste uit beide werelden. Door het werken aan een diversiteit van types, soorten en afmetingen van installaties en machines, beschikken we over veel kennis en ervaring. Daarnaast kunnen we materialen tegen gunstige prijzen inkopen.

Daarentegen, door onze zelfstandigheid binnen de groep, zijn we in staat om snel te schakelen voor onze klanten. We kunnen hierdoor op korte termijn leveren en gemakkelijk opschalen wanneer we aan grote projecten werken.

Tot slot kunnen we uw project managen. We ontzorgen u vanaf de ontvangst van uw digitale tekeningen tot het transport naar uw klant.

Neem vrijblijvend contact op

Op onze website vindt u een beschrijving van onze diensten. Wilt u weten wat Heilig Fabrication voor u kan betekenen? We nodigen u uit contact met ons op te nemen voor een nadere kennismaking.

lasersnijden nederland

Over Heilig Group

N.M. Heilig B.V. is opgericht in 1978 door Nico Heilig. Ons bedrijf begon destijds als eenmanszaak met één lasmachine en groeide in de loop der jaren uit tot een grote internationale bedrijvengroep, allen actief in het maken van machines en installaties voor de bulk handling en recycling branche. Het is onze missie om onze klanten een uitgebreid dienstenpakket te bieden met betrekking tot engineering, ontwikkeling, fabricage en installatie. Iets wat door de verscheidenheid aan expertise binnen verschillende bedrijven binnen de groep mogelijk is geworden. De individuele bedrijven uit Heilig Group bieden een compleet pakket aan oplossingen op het gebied van recycling, afvalmanagement, bulk handling, houtverwerking machines, warmtewisselaars, industriële mengers en elektrotechnische installaties. Heilig Group, verdeeld over diverse Europese landen, vormt een sterk en toonaangevend conglomeraat dat aan klanten levert over de hele wereld.

Onze andere bedrijven

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons

Onze bedrijvengroep

Over ons